Close

Razširitev dejavnosti

V preteklem letu smo sprejeli odločitev in razširili svojo dejavnost na področje industrijskega termičnega valovnega spajkanja električnih elementov na tiskana vezja. V ta namen smo vzpostavili lastno proizvodnjo, kamor smo namestili visokokakovostna stroja ameriškega in nemškega proizvajalca.

V kolikor ste v iskanju fleksibilnega in kakovostnega dobavitelja ali kooperanta, ki bi za vas spajkal tiskana vezja (do dimenzije 200 mm x 280 mm), smo pravi naslov.

Uporabljamo metodo spajkanja z dvojnim valom, ki omogoča segmentacijo funkcije pretoka, s čimer se izboljša kakovost priključkov na kontaktni površini. Drugi val zagotavlja izključno funkcijo čiščenja, v kateri se odvečni pretok in spajkalni mostovi izločijo učinkoviteje.

Prilagajamo se različnim zahtevam spajkanja – spajkanje brez svinca v spajki.

Spletna stran začasno nedosegljiva

Naša spletna stran je bila začasno nedosegljiva zaradi požara v data centru kjer smo imeli zakupljeno gostovanje. Zaradi nevšečnosti se vam opravičujemo.

Hvala za razumevanje.

Read More

Nova spletna stran!

Pozdravljen na novi spletni strani!

Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani podjetja. Posodobili smo naše dejavnosti, kontaktne podatke, galerijo ter dodali še nekaj zanimivosti. Želimo vam prijetno prebiranje vsebine.